Monolith

Op zoek naar een nieuwe kamado? Bestudeer het Duitse Monolith!

Wanneer je op zoek bent naar een apparaat waarmee je in je eigen tuin etenswaren, hapjes en gerechten kunt bereiden en/of verhitten, dan is het maar al te logisch als je terechtkomt bij een kamado. Een kamado zou je ook wel kunnen zien als een extra luxe en vooral sterk verbeterde versie van een reguliere barbecue. Je betaalt voor een kamado dan wel meer; de voordelen die het teweegbrengt rechtvaardigen deze meerprijs ruimschoots. Kamado’s van het Duitse merk Monolith worden hierbij als kwalitatief zeer goed gezien. Vast staat dat je met een Monolith je gerechten op diverse manieren kunt verhitten en dat je hierdoor kunt genieten van voedsel van topkwaliteit. Bij Monolith kun je verder kiezen uit verschillende modellen. Hieronder lees je daar wat meer over.

Monolith

Uit welke Monolith-modellen kun je zoal kiezen?

Als je een Monolith-kamado wilt, dan kun je uit deze exemplaren kiezen:

  • Junior: dit is het kleinste Monolith-model, ideaal voor mensen die doorgaans in een klein gezelschap barbecueën en voor bewoners van woningen met een kleine tuin of louter een balkon.
  • Icon. De Monolith Icon kan naast op verschillende manieren maaltijden verhitten ook worden omgebouwd tot een tafelgrill van grote omvang.
  • Classic: dit is de meest populaire kamado van Monolith. In die hoedanigheid is dit een ideale kamado voor middelgrote gezelschappen.
  • Lechef: voor mensen die graag met grote groepen barbecueën is een Lechef een goede keuze. Deze kamado heeft namelijk een roosterdiameter van 55 centimeter. Ook horecagelegenheden kunnen uitstekend met deze kamado uit de voeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *