wat eten we vandaag

Wat eten we vandaag?

Het is dagelijks de vraag, wat eten we vandaag? Het is daarom maar gelukkig dat er op veel plekken leuke recepten van gerechten te vinden zijn. Vooral online tref je recepten aan die te omschrijven zijn als lekker, makkelijk, vlot, en gezond.

wat eten we vandaag

Deels kant & klaar

Er is veel voorbewerkt te koop. Dat kan variëren van voorgesneden groenten tot een kruidenmix. Bedenk in laatste dat koks die tot de top behoren juist kruidenmixen gebruiken. Het gaat dus verder dan dat de mix zelf door een fijnproever is ontwikkeld. Dat deels kant en klaar kan een uitkomst zijn in ons gejaagd bestaan om vlot een gezond gerecht op tafel te krijgen. Maar het biedt meer mogelijkheden.

Creatief met halffabricaten

Vooral met de exotische gerechten zijn van die voorgekookte maaltijden te koop. Veelal liggen die in het schap van een onbekend merk, en niet altijd ziet het er smakelijk uit. Liefhebbers van zulke gerechten kopen liever een doos met mie nestjes of macaroni, tezamen met een groentepakket en een kruidenmix tover je binnen een mum van tijd een goede maaltijd op tafel. Niet uitzonderlijk is het iedere keer exact hetzelfde gerecht. Het is het overwegen waard om dat eens te veranderen. Als je ervoor kiest om juist geen doos mie nestjes te kopen, dan hoef je geen grote pan met water op je fornuis te zetten. Op die plek kun je iets anders makkelijks bereiden zoals een banaan bakken. Dit hoeft geen speciale bakbanaan te zijn. Op een pit ernaast bak je een geklutst ei. De bami zelf komt evenals het emmertje satésaus uit de magnetron. Dan nog een bakje met atjar tjampoer op tafel, en je hebt ‘een vlug klaar’ Indische rijsttafel gemaakt. Met de smaken zal het afwijken dan altijd dezelfde kruidenmix door het groentepakket. Online zul je ongetwijfeld veel meer variaties kunnen vinden dan een roerei en gebakken banaan toevoegen. De vraag, wat eten we vandaag, kun je beantwoorden met bami speciaal, maar die altijd net dat beetje anders kan zijn dan gewoonlijk. Wees dus creatief met de halffabricaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *